• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

E-lit vitamin - Béta karotin+Lutein 60db kapsz.

Nyomtatás
C.sz:2335.Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Béta-Karotin + Lutein
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 300 Ft
Ár / kg
Leírás

BÉTA-KAROTIN+LUTEIN
A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció) illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén. Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

 

E-LIT VITAMIN. Az e-lit vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb).

 

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el.

 

Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.

Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.

 

Adagolás: Felnőttek számára napi 2 kapszula javasolt, bő folyadékkal lenyelni. A készítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan fogyasztani. De folyamatosan is lehet fogyasztani!

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: -A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! -A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! -A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! -Gyermek elöl gondosan elzárandó! -Ügyeljen arra hogy a készítmény fogyasztás mellett is, változatos kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti!

Forgalmazó: Unicornis-Trade Kft. 3300 Eger.

                                                                 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél