• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

E-lit vitamin - Ca+D3-vitamin 60db kapsz.

Nyomtatás
C.sz:2337 Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer! Speciális gyógyászati célra szánt tápszer
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 200 Ft
Ár / kg
Leírás
KALCIUM + D3 VITAMIN 
A készítmény alkalmazása javasolt időskor illetve életvitel miatt bekövetkezett csontritkulás, izomerő csökkenés és az ezzel összefüggő esések törések bekövetkezése esetén mivel a D-vitamin szabályozza a csontokba történő kalcium beépülését továbbá a csontok ásványosodásában is szerepet játszik. 
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
E-LIT VITAMIN. Az El-lit vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb). 
 
A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. 
 
 
Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk. 
Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb. 
Adagolás: Felnőttek számára napi 2 kapszula javasolt, bő folyadékkal lenyelni. A készítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan fogyasztani. 
 
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: -A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! -A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! -A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! -Gyermek elöl gondosan elzárandó! -Ügyeljen arra hogy a készítmény fogyasztás mellett is, változatos kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti!

Forgalmazó: Unicornis-Trade Kft. 3300 Eger.

Elektronitok-Szabó László hatóanyagkutató írása <

 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél