• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

E-lit vitamin - Mg+B6 60db kapsz.

Nyomtatás
C.sz:2340.Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
E-lit vitamin - Mg+B6 60db kapszula
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár2 300 Ft
Ár / kg
Leírás

A készítmény alkalmazása javasolt egyoldalú táplálkozás (diéta, fogyókúra, tápanyag-felszívódási zavarok, túlzott alkohol fogyasztás, kiemelt stresszhatás),fokozott magnézium kiürülés (hányás, hasmenés, egyes vesebetegségek, vizelethajtók szedése), vagy emelkedett magnézium szükséglet,

(terhességben, legyengült állapotban, idős korban, sportolás) kapcsán fellépő magnézium hiány esetén izomgörcsök (lábikragörcs), idegesség, ingerlékenység, enyhe szorongás, átmeneti fáradtság, enyhébb alvászavarok enyhítésére.

 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

 

E-LIT VITAMIN. Az e-lit vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását. Ha a táplálkozás egyoldalúvá vált hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut,angolkor, stb).

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kisérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderült, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el.


Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM-84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.
Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.

 

Az e-lit vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

Adagolás: Felnőttek számára napi 2 kapszula javasolt, bő folyadékkal lenyelni. A készítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan fogyasztani.
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: -A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! -A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! -A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! -

Gyermek elöl gondosan elzárandó! -Ügyeljen arra hogy a készítmény fogyasztás mellett is, változatos kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti!

 

Forgalmazó: Unicornis -Trade Kft. 3300 Eger.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél